Designskydd hjälper ClickitUp att stå stark på marknaden

Tillsammans med vår samarbetspartner Bergenstråhle & Partners har vi framgångsrikt stoppat ett flertal stora europeiska tillverkare och distributörer från att tillverka och sälja produkter som gör intrång på våra designskydd för räckessystemet ClickitUp®.

 – För vårt glasräcke och oss som företag blir resultatet att vi står extremt starka på marknaden när vi fortsätter vår expansion i Europa. Det visar också att det är värt att satsa på immateriella rättigheter när man jobbar med innovativa produkter, säger ErgoSafes VD Fredrik Johansson.

#ergosafe #Halmstad #clickitup

Halmstad 2022-06-22

Tillsammans bygger vi ErgoSafe

Vi bygger ErgoSafe ur vår RAKET där TILLSAMMANS är ett ledord.🚀

– Våra medarbetare gör en stor insats för vår framgång varje dag, säger företagets VD Fredrik Johansson. Många av våra anställda har varit med oss länge och flera har bytt arbetsuppgifter i takt med att företaget vuxit.

Nicklas Neij och Jan Enlund arbetar med eldrivna skjutluckor. De startade som kollegor på golvet i produktionen, idag fortsätter de sitt samarbete via att Nicklas ansvarar för försäljning & support och Janne är producerande teamleader. På bilden resonerar de kring leveransen av en Drive-through till Burger King i Danmark. 

#ergosafe #skjutluckor #drivethrough #Halmstad

Halmstad 2022-06-03

Återvunnen plast från haven blir nytt material till våra glasräcken

Ett av våra senaste utvecklingsprojekt är tillsammans med Ackurat, där återvunnen högkvalitativ plast från den maritima industrin används för att skapa plastdetaljer till ClickitUp-serien.

– Den senaste tidens långa leveranstider och materialbrist har gjort att vi aktivt arbetar med att få våra leverantörer närmare oss. En del i detta var plastdetaljerna till ClickitUp som tillverkades i Kina. Jag kontaktade en av våra leverantörer sedan över 20 år tillbaka och processen var i gång, säger produkt- och utvecklingsansvarige på ErgoSafe, Mårten Johansson.

Utbytet av alla detaljer till vårt glasräcke ClickitUp® går i linje med den resa som ErgoSafe påbörjat – att i så stor utsträckning som möjligt verka för ett cirkulärt och hållbart företagande. Ett initiativ kopplat till inköpsprocessen är att inkludera aspekten miljöpåverkan när vi tittar på material till våra produkter.

 ”Att vi återvinner avfall från haven samtidigt som vi verkar för företagets bästa och en hållbar framtid känns fantastiskt bra”, inflikar ErgoSafes VD Fredrik Johansson.

Halmstad 2022-06-10

Välkommen och besök oss i Gbg!

Nu finns ErgoSafe på plats i Göteborg och ni hittar oss i showroomet hos MAKAJO i Amerikahuset.

.Här hittar ni mer information om showroomet i Göteborg.

#clickitupbyergosafe #ergosafe #makajo #göteborg #amerikahuset

Halmstad 2022-05-12

Nu har vi flyttat in i nya lokaler

Äntligen står även vår nya kontorslokal färdig! Resultatet blev helt fantastiskt!

Vi vill rikta ett stort tack till Bygg Sjögren samt alla underleverantörer för ett mycket väl genomfört projekt! Vi är så nöjda!

#ErgoSafe #clickitupbyergosafe #berlingsfastigheter #halmstad

Halmstad 2021-04-22

ErgoSafe stolt sponsor till HBK

ErgoSafe kommer stötta Halmstads BK under säsongerna 2022 och 2023.

«Vi tycker att det är en självklarhet att stötta föreningslivet i Halmstad och vi tycker att Halmstads BK ger en god exponeringsyta som kan ge oss den räckvidd vi önskar för vår fortsatta utveckling – nu hoppas vi på en fantastisk säsong och att vi under 2023 får vara en del utav den allsvenska tröjan», säger ErgoSafes VD Fredrik Johansson.

 

#halmstad #ClickitUpbyErgoSafe #framåt #ergosafe

Halmstad 2022-04-01

Lokalytan i Halmstad växer enligt plan

Lokalytan i Halmstad växer enligt plan med två utbyggnationer. Veckan innan jul monterade vårt systerföretag Berlings Glas och Fasad fönsterpartier på den nya utbyggnaden ut mot E6an. På övervåningen, ErgoSafes nya kontorsdel, sattes fönsterpartier som kommer ge ett fantastiskt ljusinsläpp. Projektet fortskrider och produktionens båda produktionsytor kommer stå klart först – lagom till att vår högsäsong startar på ErgoSafe.

ErgoSafes glasräcke ClickitUp på Disneyland Paris

Det är med stolthet vi berättar att ClickitUp nu finns på Disneyland i Paris. Det är restaurangerna Vapiano och Five Guys som har ClickitUp som vindskydd till sina uteserveringar. Ett extra stort tack till Olivier Vetter och Premium Terrasses.

God jul & Gott nytt år!

Vi avrundar ett fantastiskt år och hälsar god jul och gott nytt år till kunder, leverantörer, samarbetspartners och medarbetare. Tillsammans siktar mot nya mål 2022! Men först julledighet  med nära & kära.

Vi öppnar åter upp den 3 januari 2022. Traditionsenligt ger vi en julgåva även i år till avdelningar för sjuka barn på Halmstad Sjukhus.

Varmaste julhälsningar från oss på ErgoSafe! 

 

Nyrekryterad trio

Vi hälsar denna nyrekryterade trio varmt välkommen till ErgoSafe. Nya i gänget är Petra Fasth och Stefan Andersson (t.v.).

Vi stärker upp vårt säljteam med Petra och Stefan är nytillträdd ekonomichef. Henrik Karlsson (t.h.)började hos oss för ett tag sedan och är nu internrekryterad till tjänsten som produktionschef. En tjänst som han tar över efter Jörgen Larsson som går i pension siste februari.

Varmt välkomna ombord alla tre – nu tar vi vår RAKET till högre höjder.

 

Vi bygger ut!

En stor ombyggnation är igång i ErgoSafes lokaler i Halmstad. Både produktion och kontorsbyggnaden byggs ut för att möta den kraftiga tillväxt som företaget har.

Vi tror på en fortsatt stor efterfrågan av våra produkter och satsar därför på att bygga ut med 300 kvm kontor och 600 kvm produktion, säger företagets VD Fredrik Johansson. Bygget beräknas vara färdigt till våren 2022.

ErgoSafe feirer 25 år

2021 er året som ErgoSafe fyller 25 år og bedriften fortsetter å ekspandere. Siden starten i 1996 har ErgoSafe befunnet seg i rollen å väre en vekstbedrift med sterkt innovasjonstenkning. Etterspörselen öker etter produktene våre og vi inntar nye markeder. Vi er på en spennende reise, sier ErgoSafes direktör Fredrik Johansson.

Den pandemien som vi befinner oss i har skapt stor etterspörsel etter våre produkter. Eksporten har begynt å ta fart. Under det kommende året planlegger vi å bygge ut vårt anlegg i Halmstad. Vi er gode på å feire hos ErgoSafe og for eksempel når pandemien slipper, skal vi også feire at vi har fylt 25 år.

Vellykket SAM-arbeid

Hos ErgoSafe tror vi på å jobbe sammen. Den 11. mars oppnådde vi milepälen 1000 dager uten fravär på grunn av ulykker.

Vi har bestemt oss for å ha et arbeidsmiljö av höyeste klasse. 1000 dager uten fravär på grunn av ulykker er en bekreftelse på det. ErgoSafes direktör hilser: «» Så stolt over å få väre direktör for denne fantastiske gjengen og en stor takk til alt personalet for et kjempegodt gjennomfört arbeid!

ClickitUp® - patentbeskyttet hos EUIPO

ClickitUp®, ErgoSafes heve- og senkbare glassrekkverk, er patentbeskyttet via EUIPO.ClickitUp® er produsert i mer enn 10 000 eksemplarer i vårt produksjonsanlegg i Halmstad og finnes i dag på flere markeder rundt om i verden.

Glassrekkverket som ble lansert i 2014 var först ute med å tilby et heve- og senkbart glassrekkverk med fokus på design, kvalitet, sikkerhet og funksjon i ett.

ErgoSafes skyveluke leveres til Apotek

En pandemi har utfordret oss og nye forbruksmönstre har oppstått. En bransje som har ökt sine tjenester er våre apotek. Med fokus på tilgjengelighet og arbeidsmiljö har ErgoSafes skyveluker åpnet opp for nye muligheter.

En av våre siste leveringer var til Apoteket AB på Universitetssjukhuset i Örebro. Andre apotek har kjöpt vår DT-luke til sin drive-in-tjeneste.å jobbe med spesiallösninger er standard for oss når det kommer til skyveluker».