Skjutlucka för Drive Thru

Sedan början av 2000-talet har ErgoSafe stått i framkant när det kommer till DriveThru-luckor. Med stolthet kan vi säga att de flesta snabbmatsrestauranger i Norden litar på vår expertis.

ErgoSafe H100 som är en av våra horisontelltgående standard skjutluckor är grunden till våra Drive Thru luckor. Genom att lyssna på våra kunders feedback och studera deras behov, har vi omvandlat H100 till vår specialanpassade DriveThru-lucka, SlideitUp.

Idag erbjuder vi Drive Thru SlideitUp i flera olika varianter och anpassar varje lucka efter kundens behov och önskemål.  

Vi levererar kundunik Drive Thru

Vår filosofi är enkel: vi utvecklar tillsammans med våra kunder för den bästa Drive Thru lösningen. Genom denna samskapande process kan vi ständigt förbättra och anpassa våra produkter till den enskilda kundens behov. 

Vi förser samtliga av dom stora snabbmatskedjorna med den optimala Drive Thruluckan för att de skall kunna servera alla sina bilburna gäster på ett snabbt och säkert sätt.  

ErgoSafes Drive Thru - fastfoodrestaurangernas val

Vi är stolta över att ha levererat till många väletablerade varumärken genom åren, som konsekvent väljer oss som leverantör av deras serveringslucka. Deras långa och lojala partnerskap med oss är ett bevis på våra produkters kvalitet och vår förstklassiga service.

Den första Drive Thru luckan i Sverige levererade ErgoSafe till McDonalds restaurang Kungens Kurva och idag levererar vi samtliga deras luckor för den skandinaviska marknaden.

Hjälp av en produktexpert

Boka gärna ett möte så skissar vi
tillsammans på er Drive Thru!

Bildgalleri

Besök vårt bildgalleri och inspireras
av våra kunders Drive Thru!

Ritningar & Manualer

Här har vi samlat ritningar, dokument och
manualer för Ergosafes skjutluckor.

Våra Drive Thru

När ni väljer en Drive Thru från ErgoSafe är vår målsättning att leverera en produkt som både är funktionell och skäddarsydd enligt era behov och önskemål. Vi förstår att varje verksamhet är unik och därför erbjuder vi kundanpassade produkter. 

Vi utgår från våra standardmodeller när vi skapar er kundunika Drive Thru och levererar alltid en ritning i samband med offret.  Välkommen att kontakta oss! 

Drive Thru - SlideitUp

2-Luft

Drive Thru - SlideitUp

2-Luft Överljus

Drive Thru - SlideitUp

2-Luft Täckplåt

Drive Thru - SlideitUp

3-Luft

Drive Thru - SlideitUp

3-Luft Överljus

Drive Thru - SlideitUp

3-Luft Täckplåt

McDonalds McDrive
McDonalds McDrive
Läs mer
ErgoSafe har levererat till Mcdonald sedan 90-talet. Idag finns flera standardiserade modeller av DTluckor som Mcdonalds beställer kontinuerligt till sina restauranger i Sverige, Finland, Norge och Danmark.
Drive in  MAX
Drive in MAX
Läs mer
MAX Drive Thru lucka finns idag som standardiserad modell och beställs till MAX restauranger i Sverige men även till de utlänska restauranger som företaget har i bland annat Norge, Polen och Tyskland.
Drive Thru till Jureskogs
Drive Thru till Jureskogs
Läs mer
Jureskogs är en spelare som vill förändra synen på snabbmat. Efter kontakt med ErgoSafe skräddarsys en lösning på Drive Thru som idag används på flera av Jureskogs restauranger.
Espresso House
Espresso House
Läs mer
2018 öppnade den svenska kafékedjan Espresso House sin första Drive Thru. Företagets senaste tillskottet för bildburna kaffesugna kunder är Espresso House Varberg Nord.
DT Burger King
DT Burger King
Läs mer
Drive Thru till Burger Kings restauranger i Norden beställs kontinuerligt. I Sverige finns över hundra restauranger och många bildburna gäster beställer dagligen take away via Burger Kings Drive Thru lucka.
Kentucky Fried Chicken
Kentucky Fried Chicken
Läs mer
KFC öppnade sin första restaurang i Lockarp utanför Malmö 2015 och till denna beställdes en Driv Thru. Första helgen serverades över 20 000 gäster. KFC finns både i Svergie och Danmark.
Subway
Subway
Läs mer
Redan 2013 etablerade Subway sin första restaurang med Drive Thru i Sverige och det har hunnit att tillkomma flera restauranger med Drive Thru där du som bilburen gäst kan beställa din egenkomponerade smörgås.
ChopChop Asian Express
ChopChop Asian Express
Läs mer
ChopChop etablerades i Eskilstuna 2011 och är den första asiatiska aktören i skandinavien som erbjuder servering via Drive Thru. Företaget erbjuder nyttigare och fräschare mat till bilburna kunder.
Mister York
Mister York
Läs mer
Mister York erbjuder lätttillgänglig take away-mat av hög kvalitet. Själv uttrycker företaget att de skapar den nya generationens fast food. Många restaurnger är foodtrucks men några har Drive Thru.
Yum Yum
Yum Yum
Läs mer
Restaurangen YumYum lagar asiatisk mat på direkten med endast färska råvaror. 2023 så är YumYums restaurang i Eskilstuna först ut med att erbjuda sina kunder mat genom Drive Thru.
Pizza Hut hos Cirkel K
Pizza Hut hos Cirkel K
Läs mer
Genom Cirkel K´s Drive Thru lucka från ErgoSafe serveras nygräddade pizzor från Pizza Hut. Samarbetet mellan Pizza Hut och Cirkel K startades 2021 och fler matdestinationer planeras.
Föregående
Nästa