Vi är leverantören av flexibla glaslösningar

Sedan starten 1996, har vi vid ErgoSafe AB med stolthet erbjudit innovativa flexibla lösningar inom glas och aluminium. Med över 25 års erfarenhet, kombinerar vi traditionell hantverksskicklighet med modern teknik för att skapa produkter som ger mervärde till slutanvändaren.

ErgoSafe är ett svenskt bolag med egen fabrik i Halmstad. Vi är stolta över att kunna säga att våra produkter är svenska och att de är tillverkade med respekt för miljön och samhället. Tillsammans med vår kunniga personal och toppmoderna utrustning, tillverkar vi produkter med både kvalitet och hållbarhet i åtanke. 

Svenska flaggan fladdrar i vinden och personalen på ErgoSafe njuter av en kaffe på den inglasade terrassen

ErgoSafe AB - vi tror på en framtid med glas & aluminium

INNOVATION GENOM SAMARBETE

Vi tror på kraften i tillsammans. Genom att ständigt samarbeta med våra kunder och leverantörer utnyttjar vi vår samlade kunskap, vilket kontinuerligt leder till förbättringar och innovation. Vi är övertygade om att vår inställning leder till bättre produkter, mer effektiva processer och inte minst nöjda kunder. För oss är det glasklart att slutanvändaren alltid ska vara i centrum.

Säkerhet, innovation och kvalitet

KVALITET MÖTER SÄKERHET

För oss är kvalitet och säkerhet inte bara ledord – de är kärnan i allt vi gör. Oavsett om det är våra eldrivna skjutluckor, som är CE-märkta enligt Maskindirektivet, eller andra produkter i vårt sortiment, kan våra kunder vara säkra på att vi inte gör några kompromisser när det kommer till säkerhet och funktion. Vårt engagemang bevisas genom tester, utförda både internt och via samarbete med erkända testinstitut som exempelvis RISE.

SKYDDAD INNOVATION

Vårt fokus på forskning och utveckling har gett oss flera immateriella rättigheter, vilket bekräftar vårt engagemang för att skapa banbrytande produkter. Detta skydd på den globala marknaden betyder att våra kunder kan lita på att de får unika och högkvalitativa lösningar när de väljer ErgoSafe AB.

Svensk produktion med fokus på en hållbarhet

ErgoSafe vill ta ansvar och har därför satt hållbarhet överst på agendan. Vi tror på vår påverkanskraft och den nytta som genereras när det gäller vårt agerande som företag för hållbar utveckling.

Att vi är ett producerande företag med all vår produktion och utveckling i Sverige, har korta beslutsvägar och ett företagsklimat som står för att det alltid går att göra bättre ser vi som centrala delar i vår hållbarhetsresa.

Familj samlade kring fikabordet på uteplatsen med utsikt över Tylön i Halmstad

Våra ledord i vår RAKET

RESPEKT, ANSVAR, KUNDORIENTERAT, ENKELT och TILLSAMMAS

Vi strävar efter ett arbetsklimat där varje medarbetare inte bara blir hörd, utan också känner sig värderad och inkluderad. Vår gemensamma passion och driv har lett oss till att skapa en kompass för vårt arbete: våra ledord som tillsammans bildar vår RAKET. Dessa ledord är inte bara ord på ett papper; de är kärnan i vår kultur, de styr vår riktning, och de representerar vad ErgoSafe står för.