Ett glasräcke med omväxlande möjligheter

ClickitUp® är ett höj- och sänkbart glasräcke som i upphöjt läge fungerar som ett vindskydd/väderskydd. När vinden ligger på frigör man glasräckets rörliga del med hjälp av ett handgrepp.

För hemmafantasten skapar glasräckets höj- och sänkbara funktion möjlighet för en längre och behagligare utomhussäsong tillsammans med nära och kära. På restaurangen skyddas gästerna från väder och vind, vilket gör uteserveringen till en behagligare plats att vistas på. – Både längre tid på dygnet och längre tid på året.

I nedfällt läge är glasräcket 1100 mm högt. Det rörliga glaset är 800 mm vilket ger räcket en totalhöjd på 1900 mm i upphöjt läge. ClickitUp® består av glas och aluminiumprofiler och är utrustat med en semiautomatisk gasfjäderteknik, som balanserar den rörliga delen. Glaset fästs till profilen med limningstekniken Structural Glazing, där glaset limmas utanpå aluminiumprofilerna, sk steppat glas. All tillverkning av ClickitUp® sker i Halmstad. Vid frågor och funderingar tveka inte att kontakta oss

ClickitUp® finns för markplan(ClickitUp® standard) och för balkong/terrass (ClickitUp® balkong). Båda versionerna finns att få som fast glasräcke.

Ladda hem broschyr här ClickitUp – Höj och sänkbart glasräcke
Länk till Offertförfrågan ClickitUp

Glasräcke för markplan

Glasräcke för balkong